Lesrooster

UPDATE – lesrooster seizoen 2020-2021

Beste (toekomstige) leden, ouders en verzorgers,

Het lesrooster voor het seizoen 2020-2021 is definitief en is hier te downloaden Lesrooster 2020-2021 dd 27-10-2020
Korte update 1-12-2020
Sporten tijdens Corona.
Let op! Mondkapjesplicht voor 13 jaar en ouder geldt v.a. vandaag op al onze leslocaties. Je draagt een mondkapje zodra je een locatie inloopt totdat je in de zaal bent en de les start.
Wanneer je tijdens/na de training de zaal verlaat (ook al loop je maar heel even door de gang) draag je een mondkapje.
Alleen tijdens het sporten in de zaal mag het mondkapje af.

In aanvulling op onderstaande informatie blijven de richtlijnen en andere regels d.d. 14-10 gecommuniceerd in de Nieuwsbrief van kracht.

Waarom groepjes van 4 in een (groeps)dansles met 18+ leden?
Het gaat erom dat de groepjes niet gaan mixen. Dus in een vaste opstelling kunnen er maximaal 30 mensen trainen op 1,5m afstand van elkaar waarbij de ene atleet met 3 anderen om zich heen beweegt (ook op 1,5m). Het kan niet dat een atleet aan de linkerkant van de groep aan het einde van de training aan de andere kant van de groep staat. Hij/Zij blijft met die 3 anderen samen.

Natuurlijk is het fijn dat we weer mogen maar laten we ons wel aan bovenstaande regels houden. En uiteraard, bij klachten (symptomen) thuis blijven.

Succes en geniet vooral weer van het sporten!

Vriendelijke groeten,
Het bestuur (Joep, Jonathan, Chantal, Elsbeth en Anna)

————
De lessen starten weer op maandag 31 augustus 2020 en wij kijken uit naar jullie komst en zijn enthousiast dat er weer binnen getraind mag worden in zowel het DOS Sporthome, als ook De Oude Wereld en De Batenstein.

Voor de locatie Oude Wereld geldt, dat de sporthal niet langer meer bereikbaar is via de ingang van het Wijkcentrum, maar via ingang aan de andere zijde van het pand. Dus via het schoolplein voor de onderbouw van OBS De Wereldwijzer aan de Vuurlaan tegenover Kinderdagverblijf De Toverballenboom. De kleedkamers en tribunes in de Oude Wereld blijven voorlopig gesloten, dus kleed je thuis alvast om.

Vanwege alle Covid-19-maatregelen vragen wij u vriendelijk om voorafgaand aan het volgen van de 2 gratis proeflessen het volgende te mailen naar info@dos-alphen.nl en het is ook fijn als u het op een briefje meegeeft vanwege het gesloten deurbeleid (zie hiervoor meer informatie bij de Nieuwsberichten en het DOS protocol):
– Uw naam en 06-nummer
– De leeftijd en naam van de proeflesser
– Of het om een 1e of 2e proefles gaat
– De datum en les (naam, locatie, dag en tijd) zodat wij u en de train(st)er kunnen informeren

Heb je vragen? Kijk bij de FAQ in de laatste nieuwsupdate of stuur een mailtje naar info@dos-alphen.nl.

Wij wensen jullie allemaal een sportief seizoen!

Vriendelijke groet,

Bestuur vereniging D.O.S. Alphen (Joep, Jonathan, Chantal, Elsbeth en Anna)

Ps. Meld je aan voor de Nieuwsbrief!