Bloemetjes regen!

De afgelopen twee weken zijn er bloemetjes uitgedeeld aan drie verschillende personen. Wij wilde deze personen bedanken en feliciteren.

Mireille de Koeijer

Mireille is jarenlang actief betrokken geweest bij de vereniging. Zij was bestuurslid en de afgelopen jaren heeft zij het wedstrijdsecretariaat voor de herenselectie gedaan. Mireille heeft besloten met haar werkzaamheden voor DOS te stoppen.

Wij willen Mireille graag bedanken voor haar jaren lange inzet voor DOS!

Louise van Alst

Louise heeft haar opleiding tot gymjuf met succes afgerond. Zij mag zich dus nu officieel gymjuf noemen. Haar stagebegeleidster Rita is ontzettend trots op Louise.

Louise, van harte gefeliciteerd! Veel succes en lesgeef plezier! Wij hopen dat wij nog lang van haar kwaliteiten mogen genieten binnen DOS.

Marit van der Ven

Marit danst bij streetdance 15-17 jaar. Dit seizoen is zij genomineerd voor Uniek Sporttalent (wellicht heeft u de berichten voorbij zien komen). Marit heeft Spina Bifida en draagt daarom beenspalkjes. Maar dit weerhoud Marit niet om iedere te komen dansen en mee te doen met de optredens. Marit heeft veel stemmen gehad, maar jammer genoeg niet genoeg stemmen om door te mogen naar de halve finale.

Marit, wij zijn ontzettend trots op jou! We hopen dat je nog lang blijft dansen bij DOS en dat je andere kinderen hebt geïnspireerd! Je bent onze topper!

Louise tijdens de kleuterles dinsdag met haar bosje bloemen!