Ereleden gehuldigd op Algemene Ledenvergadering

Huldiging ereleden Carla Hopman en Marjan Bouwens

Op maandag 20 maart 2017 werden tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Alphense gymnastiekvereniging DOS de nieuwe ereleden gehuldigd. Carla Hopman werd, na toelichting door het bestuur en na goedkeuring van de aanwezigen, benoemd tot erelid van de vereniging. Tevens werd Marjan Bouwens gehuldigd. Zij was vorig jaar al benoemd, maar zij kon wegens een reeds geplande vakantie niet aanwezig zijn.

ereleden Marjan en Carla

45 jaar inzet bij DOS

Beide dames zijn zo’n 45 jaar geleden samen begonnen aan hun trainersopleiding. Daarna hebben zij diverse vervolgopleidingen en bijscholingen afgerond. In de loop der jaren hebben zij duidelijk hun stempel gedrukt op het turnen op zowel selectie (Carla) als recreatief (Marjan) niveau. Hun inzet, zowel binnen als buiten de turnzaal, is een voorbeeld voor anderen. Hun verantwoordelijkheid houdt niet op aan het einde van de les.

Carla Hopman

Als hoofdtrainer van de damesselectie heeft Carla turnsters begeleid op zowel nationale als internationale wedstrijden en trainingsstages. Ook heeft zij diverse stages en interlands van de Oranje Jongtalent Selectie en de Jong Oranje selectie begeleid. Zij is verantwoordelijk voor het opleiden van diverse kampioenen en medaillewinnaars op zowel regionaal als nationaal niveau.

Marjan Bouwens

Marjan is een van de drijvende krachten van de recreatieve afdeling. Zij heeft diverse turnsters de liefde voor de gymsport bijgebracht en zij is ook actief betrokken bij de organisatie en deelname aan wedstrijden en andere verenigingsbrede activiteiten. Daarnaast is zij actief als jurylid en zij verzorgt de ledenadministratie van de vereniging.

Beide dames weten voorlopig nog niet van ophouden. Het bestuur hoopt dan ook, dat zij nog jaren actief betrokken zullen blijven bij de vereniging. Uit handen van het bestuur mochten zij een certificaat en een bos bloemen in ontvangst nemen.