Feestelijke huldiging van zilveren Noël

Damesturnen, DOS | Reacties uitgeschakeld voor Feestelijke huldiging van zilveren Noël
Precies een week na haar succes in Moskou is Noël van Klaveren even terug bij haar oude club. De Europese zilveren medaillewinnares op sprong werd gehuldigd door haar voormalig trainers en clubgenootjes.
Van DOS naar Turning Spirit

Noël trainde vanaf haar 6e jaar bij DOS en heeft vele jaren in de A-selectie getraind. Ruim twee jaar geleden werd duidelijk dat Noël zoveel talent en motivatie heeft dat ze op internationaal niveau zou kunnen uitkomen. DOS heeft daar niet de faciliteiten voor en in goed overleg met Noël en haar ouders is de overstap naar Turning Spirit in Amsterdam gemaakt. Dit betekent niet dat ze haar oude club vergeten is, regelmatig komt ze langs om even te kijken of zelfs mee te trainen.

Huldiging

De turnsters en trainers wilden Noël daarom graag feliciteren met haar zilveren medaille op het Europese kampioenschap. Ze werd toegesproken door Han Hopman, haar trainers Carla Hopman, Edwin Haasbroek en Miwande Thomas en bestuurslid Margreet Bothof. Vanwege haar bijzondere prestatie kreeg Noël vandaag van het bestuur van DOS het erelidmaatschap van de vereniging.

IMG_3788-noel-coaches

Uitbreiding mogelijkheden voor talent bij DOS

Bij DOS Alphen trainen de meisjes in de A-selectie naar hun beste kunnen en dat betekent dat DOS altijd wel meisjes heeft die in de talenten- en eredivisie uitkomen. Inmiddels is ook het aantal trainingsuren omhoog gegaan en dat biedt meer mogelijkheden om door te gaan bij DOS. Plezier in turnen gaat samen met goede prestaties, DOS turnsters vallen regelmatig in de prijzen. Naast de landelijke wedstrijden doen de turnsters ook mee met diverse buitenlandse toernooien.

IMG_3782-noel-oorkonde