Geslaagde DOS Danshappening, op naar volgend seizoen!

De DOS Danshappening zit er weer op! Afgelopen zondag gaven de dansgroepen van DOS drie shows in het Parktheater in Alphen aan den Rijn. De docenten zijn mega trots op wat alle dansers hebben neergezet en dankbaar voor alle hulp van de vrijwilligers! Applausje voor jezelf!

Tijdens de shows zijn foot’s gemaakt en DVD-opnamen gemaakt. De foto’s zullen t.z.t. op de Facebookpagina van DOS verschijnen, de leerlingen die een DVD hebben besteld krijgen deze na de vakantie in de lessen uitgedeeld.

De DOS Danshappening geeft altijd het naderende einde van het seizoen aan. De komende week hebben de groepen nog een afsluitende les (tenzij anders afgesproken met de docent), zoals een spelletjesles, een ijsje eten in het dorp of gewoon een ontspannen lesje dansen.

Nieuwe docenten
Lisanne en Tessa zullen ons als docent bij DOS verlaten en dat vinden we uiteraard heel jammer! De lessen van Lisanne zullen worden overgenomen door Myrna, de lessen van Tessa worden opgevangen door Inge. 

We zijn nog op zoek naar een nieuwe docent voor de presentatiegroep 10+ op donderdag. Ben je een gediplomeerd, allround dansdocent en heb je interesse om bij ons les te geven? Neem dan contact op via myrna@dos-alphen.nl!

Open lesweek
Dansen is natuurlijk super leuk, maar misschien nog wel leuker met een vriendje of vriendinnetje in de les! Daarom is het de eerste week na de vakantie open lesweek bij DOS. Neem een vriendje of vriendinnetje (of meer!) mee naar de les, of neem zelf een kijkje bij een andere groep! Uiteraard is iedereen ook de rest van het jaar welkom om twee keer vrijblijvend te komen kijken bij één van de lessen.

We starten weer in de week van 21 augustus, direct na de zomervakantie. Hopelijk zien we jullie dan, maar nu eerst: een hele fijne vakantie gewenst!