Geslaagde editie danshappening 2016 – Het boekenbal

De danshappening is inmiddels twee weken geleden en jongens; wat een geslaagde editie! Zoals gebruikelijk in het Parktheater, maar dit jaar werd zowel de presentatie van het thema als de organisatie iets anders aangepakt.

Alle dansgroepen hebben twee voorstellingen gedanst in het weekend van 18 en 19 juni, met uitzondering van de gevorderde groepen en presentatiegroepen. Het thema was dit jaar Boekenbal en daar zijn de groepen creatief mee omgegaan! Voor de jongste groepen kwamen er boeken voorbij als De Griezelbus en Kom je dansen, boze heks? en de wat oudere groepen koppelden hun dans aan onder andere Lover of Loser of Soldaat van Oranje.

Naast dat onze dansers het top hebben gedaan, willen we natuurlijk iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de danshappening nogmaals bedanken. Zonder jullie was het lang niet zo soepel verlopen!

De foto’s van de dansen die op zondag zijn uitgevoerd zijn inmiddels te vinden op de Facebookpagina van DOS Alphen aan den Rijn. Na de zomervakantie worden de bestelde DVD’s uitgedeeld tijdens de lessen.

We wensen jullie allemaal alvast een fijne vakantie en hopen jullie volgend seizoen in de week van 22 augustus weer in de lessen te zien!

Liefs,

De dansleiding