Geslaagde Turn- en Dansinstuif tijdens voorjaarsvakantie

Woensdagmiddag 1 maart werd in het DOS Sporthome een Turn- en Dansinstuif gehouden. De instuif was speciaal voor alle leden die normaal gesproken op de locaties in de wijk les krijgen, maar ook turn(st)ers en dansers uit het Sporthome waren van de partij. Daarnaast was het natuurlijk een leuke activiteit tijdens de Voorjaarsvakantie! In totaal waren ruim zeventig leden en vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes aanwezig.

Tijdens de middag waren diverse onderdelen klaargezet, zoals het schommelen aan de ringen, de tumblingbaan, het springen in de schuimblokkenbak en het aanleren van een dans. Na de gezamenlijke warming-up rouleerden alle groepjes door het Sporthome om deel te nemen aan de onderdelen. Tussendoor was een kleine pauze waar de leiding voor wat te drinken en wat lekkers had gezorgd.

Als afsluiting werd de aangeleerde dans door alle kinderen tegelijk uitgevoerd als ‘voorstelling’ voor de ouders, waarna de kinderen weer naar huis gingen. De leiding is blij met de geslaagde middag en kon na afloop weer vol goede moed beginnen met opruimen.. 😉

Wat denken jullie? Volgende vakantie weer?!