Gezocht: 2 leuke en goede bestuurscollega’s

Op de komende Algemene Ledenvergadering van DOS op 20 maart 2017 dienen 2 nieuwe bestuursleden te worden gekozen, ter vervanging van twee interim bestuursleden. Sinds de Algemene Ledenvergadering van vorig jaar, maart 2016, bestaat het huidige bestuur uit 7 vast gekozen bestuursleden en 2 tijdelijk gekozen interim bestuursleden. Deze laatstgenoemde twee  tijdelijke bestuursleden beëindigen in maart 2017 hun werkzaamheden.

De zittende 7 bestuursleden van DOS zoeken 2 opvolgers voor de interim bestuursleden:

 

GEZOCHT: ALGEMEEN BESTUURSLID

Wat voor een type algemeen bestuurslid zoeken wij?

Het nieuwe algemeen bestuurslid is een betrouwbare en enthousiaste persoon. Die gemakkelijk inzetbaar is voor verschillende taken binnen het bestuur, van het mede organiseren van activiteiten tot het begeleiden van activiteitencommissies. Die een goede rol speelt bij het stimuleren en ondersteunen van de vele vrijwilligers van jong tot oud. Het nieuwe bestuurslid vindt het fijn om met andere bestuursleden en de trainsters en trainers samen te werken. Het nieuwe bestuurslid is er, evenals de huidige bestuursleden, van overtuigd dat samenwerking en een actiegerichte instelling tot het beste resultaat leidt.

Deze personen moeten toch wel te vinden zijn bij al die ouders  en oudere leden?

Aarzel niet, gun jezelf zo’ n leuke uitdaging. Neem in ieder geval contact op met een bestuurslid of een trainster/ trainer. En de huidige interim wil je graag alles vertellen over ons en de vereniging.

Kandidaat bestuursleden met voorzitter ambitie

Het zou heel mooi zijn indien bij de 2 nieuw te kiezen bestuursleden ook een kandidaat voor de functie van voorzitter is. Indien dat niet het geval is, zal het bestuur in een bestuursvergadering een voorzitter uit de eigen gelederen aanwijzen.

 

GEZOCHT: VOORZITTER

Wat voor een type voorzitter zoeken wij?

De nieuwe voorzitter is een betrouwbare en open manager. Die enthousiast het bestuur en alle trainsters en trainers ondersteunt bij hun inzet voor onze vereniging DOS. Die begrijpt hoe mensen in elkaar zitten, hoe goede samenwerking binnen het bestuurlijk en technisch kader tot stand komt en in stand blijft en speelt daarin een stimulerende rol.

Een voorzitter die weet wat er bij het besturen van een grote sportvereniging komt kijken. Die samen met de collega-bestuursleden een duidelijke visie formuleert. Die het geheel overziet. En een voorzitter die energie en vertrouwen geeft en een bindende rol speelt binnen de vereniging. De nieuwe voorzitter is er, evenals de huidige bestuursleden, van overtuigd dat samenwerking en een actiegerichte instelling tot het beste resultaat leidt.

 

Ben je enthousiast over één van de vacatures, stuur dan een e-mail met je persoonlijke gegevens en je motivatie naar info@dos-alphen.nl of ga naar de contactpagina.