Grote Clubactie brengt weer veel geld op!

Met het nieuwe seizoen is in september ook de Grote Club actie gestart. Vele leden hebben zich ingezet om zoveel mogelijk loten te verkopen. De loten kostte slechts 3 euro waarvan een groot gedeelte naar de clubkas gaat. Dit geld kan de vereniging goed gebruiken om de leden wat extra’s te kunnen bieden. Denk daarbij aan nog mooiere toestellen of het verenigingsfeest in oktober dat voor alle leden gratis bezocht kan worden. Dit jaar heeft de vereniging maar liefst 2089 Euro opgehaald.

Verkopen loont!
Het verkopen van de loten is goed voor de vereniging maar ook voor de verkopende leden. Voor ieder verkoopboekje dat vol is ingeleverd krijgt de verkoper een cadeaubon van 5 euro. Daarnaast waren er leuke prijzen te winnen voor de drie leden die de meeste loten wisten te verkopen.

De meeste loten verkocht.
Sem Stremme heeft dit jaar de meeste loten verkocht. Hij kreeg afgelopen zaterdag uit handen van de organisatie zijn prijs, twee kaartjes voor de Efteling. Floor van Etten en Senna Hammer wisten allebei ook veel loten te verkopen zij kwamen op plaats twee en drie en krijgen allebei twee bioscoopbonnen. We wensen de prijswinnaars veel plezier met hun prijs.

Winnaars?
Heeft u loten verkocht? Dan hopen we van harte dat u in de prijzen bent gevallen. U heeft D.O.S. er in ieder geval mee geholpen. Alle lotenkopers hartelijk dank!