Grote schoonmaak DOS

Beste DOS leden,

We zijn aan het einde van het seizoen gekomen en we willen net zoals voorgaande jaren, ook dit jaar in het gehele DOS sporthome en het buitenterrein weer een GROTE SCHOONMAAK organiseren zodat onze mooie accommodatie ook mooi blijft!! 

Dit doen we met z’n allen en hebben daarbij de hulp nodig van alle senior leden en ouders van jeugd leden. Als er van iedere groep een aantal vrijwillige handjes aansluiten is het zo gepiept. Immers, vele handen maken licht werk! Laat je cluppie dus niet in de steek. Een grote schoonmaak betekent dat er veel en goed schoongemaakt moet worden. Het gaat onder andere om het grondig schoonmaken van de Turnhal, keuken, de bar, de kantine, de toiletten, de kleedkamers, de gangen, de plantsoenen, de fietsenstalling en de oprit. 

Aansluitend hebben we een gezellige en vooral lekkere BBQ voor alle vrijwilligers die mee geholpen hebben!! Wij zullen zorgen voor voldoende drinken, salades, brood en natuurlijk vlees!

Zaterdag  13 juli
Ochtend ploeg: 

8:30 uur   Aanvang en info

13:30 uur ochtend ploeg klaar

Middag ploeg

12.30 uur Aanvang en info

16:30 middag ploeg klaar

BBQ

16:30 kantine open en aanmaken BBQ

20:00 afronden en afsluiten

 Graag opgeven door in te schrijven op de inteken lijst die op de bar in de kantine van het DOS-sporthome hangt. Of anders kan je een email sturen naar post@dossporthome.nl

Meld even je naam, het aantal mensen, je groep, je taakvoorkeur (dit is overigens niet altijd een zekerheid) en of je er met de BBQ bij bent. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging en eventueel instructies.

Alvast hartelijk bedankt voor je aanmelding.