Gymnastiekplaatjesactie D.O.S. op woensdag 24 april 2013 van start!

DOS | Reacties uitgeschakeld voor Gymnastiekplaatjesactie D.O.S. op woensdag 24 april 2013 van start!
Het is bijna zo ver. Woensdag 24 april a.s. start dan eindelijk de gymnastiekplaatjesactie van D.O.S. in samenwerking met Hoogvliet supermarkten.

Actie
De gymnastiekplaatjes van onze vereniging zijn verkrijgbaar bij de Hoogvliet-winkels aan de Ridderhof, de Provinciepassage, de Raadhuisstraat en de Julianastraat te Alphen aan den Rijn. Bij iedere € 10,- (exclusief emballage, tabak- en slijterijproducten) aan boodschappen ontvang je een setje met sportplaatjes. Aan de kassa geef je aan van welke club je plaatjes spaart. Ook zullen er wekelijks setjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante actieartikelen. Hou hiervoor de actiefolders van Hoogvliet, facebook.com/Hoogvliet.supermarkten én de lokale Hoogvliet Facebook-pagina goed in de gaten.

Sparen
Hoogvliet supermarkten is 45 jaar en wie jarig is trakteert. Daarom krijgt ieder individueel gefotografeerd lid een fraai D.O.S. -verzamelalbum gratis! De albums worden vanaf het weekend van 21 en 22 april via de vereniging verspreid. Hou hiervoor de website van de club goed in de gaten. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je woensdag 24 april a.s. direct kunt beginnen met het sparen van de plaatjes van je club. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album voor slechts € 3,99 aanschaffen bij de klantenservice van bovengenoemde Hoogvliet-winkels.

Kan jij niet langer wachten en ben je erg nieuwsgierig hoe het album er uit komt te zien? Like dan vandaag nog de lokale Hoogvliet Facebook-pagina door op de actiebanner te drukken of door op deze link te drukken: Hoogvliet Alphen aan den Rijn. Bij iedere 100 likes wordt er vanaf maandag 15 april een deel van de cover van het album onthuld.

Ruilbeurs
Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het voor iedereen haalbaar om alle verschillende plaatjes van je eigen club bij elkaar te sparen. Aan het einde van de actie, op 29 mei a.s., zal er een ruilbeurs plaatsvinden, zodat je ook nog dat laatste ontbrekende plaatje kunt bemachtigen.

Namens het bestuur van D.O.S. en Hoogvliet supermarkten, veel spaarplezier toegewenst!