Klein feestje

Op 4 april vond de oplevering plaats van de verbouwing in het DOS-Sporthome. De turnzaal is uitgebreid en er is een studio bijgekomen. Een mooie aanwinst waar we veel plezier van zullen hebben.

Bij een oplevering lopen opdrachtgever en bouwbegeleider en gebruiker alles nog even na. Is het uitgevoerd volgens plan? Wat moet er nog gebeuren voor de officiële opening kan plaatsvinden? De heren, zie de foto’s, waren het snel met elkaar eens: de studio en de uitbreiding van de turnzaal zijn gebruiksklaar.
En dan volgt het grote moment.

_DSC9257 copy

_DSC9252 copy

_DSC9262 copy

Symbolische overhandiging

Met het doorknippen van het lint draagt de voorzitter van Stichting DOS-Sporthome, Ruud van de Broecke, het nieuwe deel symbolisch over aan Ruud Westerveld, de voorzitter van gymnastiekvereniging D.O.S.

_DSC9276 copy

_DSC9283 copy

Vrijwilligers
De verbouwing is voor een zeer groot deel mogelijk gemaakt door een kleine groep vrijwilligers onder aanvoering van Edwin Haasbroek. Wat is er gesloopt, puin afgevoerd, met stenen gesjouwd, getimmerd, gemetseld, geschilderd en opgeruimd. Een diepe buiging voor Edwin en Leo Zwanenburg en de noeste werkers die niet aanwezig waren..
Bouwbegeleider Wouter van de Stap, die ook de bouwtekeningen heeft gemaakt, overlegde met vrijwilligers, aannemers en met de besturen van stichting en vereniging. Een rots in de branding en dat werkt heel plezierig.

Ervaring opdoen
De komende weken gaan groepen ervaring opdoen met de studio en de uitbreiding van de turnzaal.
Staan de toestellen op de juiste plaats? Is de verlichting goed? De studio is geschikt voor dans, yoga, pilatus, enz. Iedere gebruiker heeft wensen. Al doende, en in overleg, kom je tot de beste oplossing.

Groot feest
Zaterdag was het een klein feestje. De officiële opening mag een groter feest worden. Daar gaan we nu aan werken. Maar het mooiste moment komt nog: als in september het nieuwe seizoen begint en heel veel leden gebruik gaan maken van de nieuwe mogelijkheden. De leden van D.O.S. kunnen dan nog beter gymmen, turnen, dansen, springen en free-runnen.

_DSC9237 copy

_DSC9239 copy

_DSC9233 copy

_DSC9234 copy