Trots op nieuwe toestellen in DOS Sporthome

Accommodatie | Reacties uitgeschakeld voor Trots op nieuwe toestellen in DOS Sporthome

Ook dit jaar is er door de Stichting DOS Sporthome in overleg met de Toestelcommissie van (vereniging) DOS weer het nodige geïnvesteerd in nieuwe toestellen en materialen. Hierdoor kunnen we veilig blijven sporten en behouden we een kwalitatief hoogwaardige turnhal.

Elk jaar worden in het voorjaar alle in DOS Sporthome aanwezige toestellen en materialen uitgebreid gekeurd door Jansen & Fritsen.

‘Hoewel de keuringseisen sinds het begin van dit jaar aanzienlijk aangescherpt zijn hebben we binnen het beschikbare budget gelukkig toch het nodige kunnen realiseren’, zei Erik Brinkhof die vanuit het verenigingsbestuur verantwoordelijk is voor de Toestelcommissie.

In de afgelopen weken zijn afgekeurde materialen vervangen en zijn diverse herstel- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd door de Toestelcommissie. Al met al een hele klus voor de commissieleden die zich ook dit jaar weer hard hebben ingezet voor een veilig DOS Sporthome.

Nieuw aangeschaft zijn onder meer de volgende toestellen en materialen: Dames wedstrijdbrug, heren wedstrijdrekstok(installatie), rekstok, wedstrijdmatten, valmatten, rondat omrandingsblok en zijn alle touwen en koorden vervangen. Hiermee is DOS Sporthome weer een beetje meer blauw en grijs gekleurd geworden, de kleuren van de nieuwste materialen en toestellen van Janssen & Fritsen. Daar zijn we heel trots op.

_DSC4242-bew

Thijmen Brinkhof test de nieuwe heren wedstrijdrekstok en Nynke Heeringa de nieuwe dames wedstrijdbrug