Turnsters DOS Alphen aan den Rijn door naar halve finale

2e kwalificatiewedstrijd 1e divisie in Reuver

Het weekend van 18 en 19 maart 2017 werden in Reuver op zaterdag de 2e kwalificatiewedstrijd 1e divisie en op zondag de kwartfinale 2e divisie geturnd. Voor alle turnsters stond plaatsing voor de halve finale op het spel.

De resultaten van de kwalificatie
Op zaterdag wisten zowel Elin Kroone bij de junioren als Lana Blommers bij de jeugd 1e divisie zich te kwalificeren. Beide turnsters wisten hun puntentotaal weer te verbeteren.
Op zondag turnde Rianne Kompier bij de senioren 2e divisie een stabiele wedstrijd. Vooral op sprong en vloer kwam zij sterk voor de dag. Judith van der Roest turnde bij de pupillen 2 een nieuw persoonlijk record. Beide turnsters stromen door naar de halve finale.
Ook Katja Oortwijn turnde in de categorie jeugd 2e divisie voldoende punten bij elkaar voor een halve finaleplaats. Op sprong turnde zij voor het eerst de half in-heel uit.

In dezelfde categorie kwamen Elize Adriaanse en Isis Hekkema helaas net iets te kort. Zij kunnen zich nu gaan voorbereiden op de keuze oefenstof.

Turnsters DOS Alphen aan den Rijn door naar halve finaleHet weekend van 18 en 19 maart 2017 werden in Reuver op zaterdag de 2e kwalificatiewedstrijd 1e divisie en op zondag de kwartfinale 2e divisie geturnd. Voor alle turnsters stond plaatsing voor de halve finale op het spel. Op zaterdag wisten zowel Elin Kroone bij de junioren als Lana Blommers bij de jeugd 1e divisie zich te kwalificeren. Beide turnsters wisten hun puntentotaal weer te verbeteren.Op zondag turnde Rianne Kompier bij de senioren 2e divisie een stabiele wedstrijd. Vooral op sprong en vloer kwam zij sterk voor de dag. Judith van der Roest turnde bij de pupillen 2 een nieuw persoonlijk record, voor het eerst boven de 50 punten! Beide turnsters stromen door naar de halve finale. Ook Katja Oortwijn turnde in de categorie jeugd 2e divisie voldoende punten bij elkaar voor een halve finaleplaats. Op sprong turnde zij voor het eerst de half in-heel uit. In dezelfde categorie kwamen Elize Adriaanse en Isis Hekkema helaas net iets te kort. Zij kunnen zich nu gaan voorbereiden op de keuze oefenstof.

Geplaatst door DOS Alphen aan den Rijn op zondag 19 maart 2017