Uitnodiging openbare selectietest

Selectietest

 

 

NIEUWE TALENTEN GEZOCHT

TURNEN DAMES

DOS ALPHEN A/D RIJN

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 

Altijd al meer en moeilijker willen turnen?

 

Kom dan naar de openbare selectietest in

het DOS Sporthome op zaterdag

7 oktober 2017 van 11.30 tot 14.00 uur.

 

 

Wie zijn wij?

De selectieturnsters van gymnastiekvereniging DOS Alphen a/d Rijn komen uit in de Eredivisie t/m de 3e Divisie van de KNGU. Naast een groot aantal Regio- en Districtskampioenen, hebben wij ook enkele Nederlands Kampioenen opgeleid. Afhankelijk van leeftijd en niveau trainen onze turnsters 2 tot 4 keer per week met een maximum van 12,5 uur per week.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar meisjes geboren in 2009, 2010 en 2011, maar ook meisjes geboren in 2008 of eerder zijn welkom. Om deel te kunnen nemen aan deze gratis test is het niet noodzakelijk om lid te zijn van DOS. Tevens is het huidige niveau niet belangrijk; er wordt met name getest op potentie. Wel is het gewenst om de turnsters vooraf aan te melden.

 

Wat bieden wij?

Mocht een meisje de test gehaald hebben, dan bieden wij een langere proefperiode aan tussen de herfst- en de kerstvakantie. Naast de verplichte recreatieles gaat zij op maandag van 16.00 tot 18.00 uur trainen met de C-selectie. Op deze selectietrainingen wordt op speelse wijze aandacht besteed aan o.a. coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Verder wordt begonnen met het aanleren van diverse turnelementen in zoveel mogelijk verschillende trainingssituaties. Ook wordt er kennis gemaakt met choreografie.

 

Voor vragen en aanmeldingen

Neem dan contact met ons op via dos-alphen@ziggo.nl.

09/17

Bewaren