[VACATURE] Allround dansdocent gezocht!

Het huidige seizoen zit er op en we kijken weer uit naar de start van het nieuwe seizoen! Voor onze presentatiegroep 10+ zijn wij echter nog op zoek naar een nieuwe docent! Wil jij ons dansteam versterken en de selectiegroep onder je hoede nemen? Lees dan vooral verder!

Vacature
DOS Alphen aan den Rijn, vereniging voor turnen, gym, dans en freerunnen, is met spoed op zoek naar een allround dansdocent voor de les Presentatiegroep 10+ (selectie) vanaf na de zomervakantie.

Van de docent wordt verwacht dat deze verschillende stijlen en technieken goed beheerst. Denk hierbij aan streetdance, hiphop, jazz, modern etc.

Bij deze dansles is het de bedoeling dat de leerlingen worden uitgedaagd. De leerlingen dansen allemaal ook in een recreatiegroep en beheersen de basis. Als docent kun je er dus alle kanten mee op! Vanzelfsprekend ligt het niveau dus ook hoger dan de recreatielessen. Daarnaast is het een dansgroep die zich ook buiten DOS presenteert, deze groep zal dus ook verschillende optredens verzorgen in Alphen aan den Rijn en regio.

De les wordt iedere donderdag gegeven van 19.00 tot 20.30 uur in het DOS Sporthome in Alphen aan den Rijn (Dillenburg 4). De eerste les van het nieuwe seizoen start op donderdag 24 augustus 2017.

Wij vragen
– Gediplomeerd dansdocent (MBO/HBO)
– Enthousiast
– Kan goed samenwerken met de rest van het team
– Is aanwezig bij de tweejaarlijkse voorstellingen (juni/juli en december)
– Is aanwezig bij vergaderingen van het dansteam en leiding- en bestuursvergaderingen
– Snapt hoe het verenigingsleven werkt (beetje vrijwillige inzet naast de betaalde uren)

Lijkt het jou leuk om een groep jonge, maar zeer gedreven dansers les te geven? En wil jij ze helpen om hun danskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op! Heb je nog vragen? Dan mag je ons uiteraard ook benaderen via myrna@dos-alphen.nl.

Foto’s: GizmoWorks Photography