Zaterdag 24 januari districtskampioenschap turnen heren in het DOS Sporthome

Op zaterdag 24 januari wordt in het DOS Sporthome het districtskampioenschap voor turnen heren gehouden. Van 8:00 uur in de ochtend tot 20:30 ’s avonds wordt geturnd op eerste-, tweede- en derde divisieniveau.

De eerste wedstrijd start om 8:00 met de warming up. Sem Stremme, Jochem Doorduyn en Teun Zwanenburg starten aan deze wedstrijd. Zij turnen alledrie in de eerste divisie.

In de tweede wedstrijd, welke om 11:00 start zal Tom Feddema zijn opwachting maken in de eerste divisie. Ook komen Neil Onyegbari en Juup de Winter in de derde divisie in actie. Jos Langhout, Xin Taphoorn, Maurice Morgenrood, Mats Voesenek en Martijn van der Meij doen mee in de vierde divisie. Zij kunnen zich langs deze weg plaatsen voor de nationale finale door zich bij de beste vijf turners te scharen.

In wedstrijd drie, aanvang 14:30 uur, komen Mats den Hartog en Youri de Koeijer in de tweede divisie uit. Luke Spies turnt een divisie lager zijn wedstrijd. Gijs Peeters (eredivisie), Dirk Jan van der Meulen en Kelvin de Koeijer (tweede divisie) en Jorrit Kentrop en Lieuwe Vinkhuyzen (derde divisie) sluiten in de vierde wedstrijdronde welke aanvangt om 17:00 uur de wedstrijddag af.

De hele dag turnen in het DOS Sporthome. Volle tribunes, veel Alphense turners en vooral heel mooi turnen te zien. Reden genoeg om af te reizen naar het DOS Sporthome dus! De entreeprijs bedraagt slechts €2,50.