Lesrooster

UPDATE – lesrooster seizoen 2020-2021

Beste (toekomstige) leden, ouders en verzorgers,

Het lesrooster voor het seizoen 2020-2021 is definitief en is hier te downloaden Lesrooster 2020-2021 dd 27-10-2020
Update 3-2-2021
Sporten tijdens Corona.
Geachte leden en ouders van leden,
2020 is een jaar geweest die zijn sporen heeft achtergelaten op het dagelijks leven, het onderwijs, het bedrijfsleven maar zeker ook op de sport. Financieel heeft de vereniging een zware klap gehad, maar ondanks alles hebben wij toch ook een stijging van het aantal leden gezien. Om de gaten te kunnen dichten is het bestuur dringend op zoek naar mensen die met ideeën en daadkracht willen bijdragen aan het draaiende houden van onze vereniging. Bij deze willen wij jullie daarom vragen om de bijgevoegde enquête in te vullen via deze link of de QR-code onderaan deze brief.
Enquêtelink (voor DOS-leden): https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=zrpvyrp8U02GgaBihPf_Rv9f7YBsAT1HrdqgHVa-0AxUMExYVFZMQzBLMVlRVlpTQVdUVEVTNUlPVS4u

Helaas zijn wij 2021 in lockdown begonnen en na de persconferentie van gisteren is duidelijk geworden dat deze lockdown tot en met 2 maart 2021 verlengd zal worden. Gedurende deze periode is het niet mogelijk om trainingen in onze eigen accommodatie of een van de zalen van de gemeente aan te bieden. Vanwege het weer, de beschikbaarheid van een geschikte buitensportlocatie en het feit dat er vanaf 18 jaar geen groepslessen gegeven mogen worden, kunnen wij verenigingsbreed geen buitentrainingen aanbieden. Wij hopen op uw begrip.

Als alternatief kunnen er thuistrainingen aangeboden worden. Uiteraard begrijpen wij dat het voor jonge kinderen lastig is om zelfstandig en op een verantwoorde manier een training thuis uit te voeren. Daarnaast wordt van veel ouders momenteel verlangd om naast hun gewone werkzaamheden ook nog eens als onderwijzer op te treden. Wij kunnen daarom niet verwachten dat ouders thuis training gaan geven aan onze leden.

De trainers van de groepen met oudere leden zullen thuistrainingen delen via de app of mail. Met name voor de jongere leden hebben wij wat links bijgesloten voor oefeningen die thuis uitgevoerd kunnen worden. Let op de veiligheid en luister naar je eigen lichaam.

Hopelijk gaan de besmettingscijfers snel omlaag en kunnen we vanaf volgende maand de trainingen hervatten. Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze gemaild worden naar info@dos-alphen.nl.

Tot slot wensen wij iedereen een gezond en sportief 2021.

Met vriendelijke groet,
Bestuur DOS Alphen aan den Rijn

————
De lessen starten weer op maandag 31 augustus 2020 en wij kijken uit naar jullie komst en zijn enthousiast dat er weer binnen getraind mag worden in zowel het DOS Sporthome, als ook De Oude Wereld en De Batenstein.

Voor de locatie Oude Wereld geldt, dat de sporthal niet langer meer bereikbaar is via de ingang van het Wijkcentrum, maar via ingang aan de andere zijde van het pand. Dus via het schoolplein voor de onderbouw van OBS De Wereldwijzer aan de Vuurlaan tegenover Kinderdagverblijf De Toverballenboom. De kleedkamers en tribunes in de Oude Wereld blijven voorlopig gesloten, dus kleed je thuis alvast om.

Vanwege alle Covid-19-maatregelen vragen wij u vriendelijk om voorafgaand aan het volgen van de 2 gratis proeflessen het volgende te mailen naar info@dos-alphen.nl en het is ook fijn als u het op een briefje meegeeft vanwege het gesloten deurbeleid (zie hiervoor meer informatie bij de Nieuwsberichten en het DOS protocol):
– Uw naam en 06-nummer
– De leeftijd en naam van de proeflesser
– Of het om een 1e of 2e proefles gaat
– De datum en les (naam, locatie, dag en tijd) zodat wij u en de train(st)er kunnen informeren

Heb je vragen? Kijk bij de FAQ in de laatste nieuwsupdate of stuur een mailtje naar info@dos-alphen.nl.

Wij wensen jullie allemaal een sportief seizoen!

Vriendelijke groet,

Bestuur vereniging D.O.S. Alphen (Joep, Jonathan, Chantal, Elsbeth en Anna)

Ps. Meld je aan voor de Nieuwsbrief!