Proefles

Wat leuk dat je bij ons wilt komen sporten!

Je wilt bij ons komen sporten of een keer komen uitproberen? Je overweegt lid te worden? Hieronder de informatie om jezelf aan te melden. We zien je graag in een van onze lessen!

  1. Bekijk onze lessen en locaties en kies een les die je graag uit wilt proberen.
  2. Kijk daarna bij het lesrooster en zoek op waar en wanneer de door jou gekozen les plaats vindt. Let op, in de schoolvakanties zijn er geen lessen.
  3. Je kan 2 gratis proeflessen volgen! We verzoeken je vriendelijk om voorafgaand aan het volgen van de 2 gratis proeflessen het onderstaande te mailen naar info@dos-alphen.nl:
    – Je naam en 06-nummer zodat we evt. contact met u kunnen opnemen voor/tijdens/na een les over o.a. hoe de proefles ging;
    – De datum, locatie, les en tijd van de proefles zodat wij u en de train(st)er voorafgaand aan de proefles goed kunnen inlichten.
  4. Onder lidmaatschap vind je informatie over de tarieven.
  5. Het meest gemakkelijke is om een keuze te maken uit het lesprogramma en – met sportkleding naar eigen keuze – naar die zaal te gaan. Je kunt twee lessen uitproberen. Bevallen de lessen, dan kun je het inschrijfformulier via de leiding verkrijgen en het bij hem/haar weer inleveren of inschrijven via het inschrijfformulier op de site.