Rabobank Sponsorfietstocht 2016

Op zondag 26 juni 2016 vindt de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Zoals je weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook (weer) mee.

Meefietsen = geld verdienen!

Voor iedereen die namens D.O.S. 20, 40, 60 of 100 km meefietst, stort de bank respectievelijk € 3, € 6 , € 9 of € 12 in de clubkas van D.O.S.

Startpunten:

Deelnemers kunnen vanaf 09.00 uur starten. De uiterlijke starttijd is 13.30 uur. Alle stempelposten sluiten om 16.00 uur.

Bij de start moet aangegeven worden welk afstand men gaat fietsen. De fietser ontvangt een stempelkaart met een routebeschrijving. Elke fietser vult persoonlijk de stempelkaart in met vermelding voor welke vereniging gefietst wordt. Vul daar in Gymnastiekver. D.O.S. doelnummer 110. Daarna krijgt de fietser een startstempel en kan de gekozen route gefietst worden.

Bij de stempelpost dient de stempelkaart door een medewerker van de Rabobank afgestempeld te worden. Daar is ook de mogelijkheid iets te eten, drinken of even te rusten. De stempelkaart moet aan het einde van de tocht voorzien zijn van de voor de route benodigde stempels. Per fiets wordt één bedrag uitgekeerd. Een uitzondering daarop is een tandem met 2 fietsers, hiervoor wordt 2 maal het bedrag uitgekeerd.

Vraag aan je ouders, opa en oma, vrienden, buren etc. om met je mee te fietsen!!

FIETS MEE VOOR D.O.S.