Communicatie Bestuur – DOS Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 31-10-2020

Van de voorzitter.

Wat bevinden we ons in een bijzondere tijd, maar wat fijn dat we wel kunnen blijven sporten! Ik zat begin oktober met spanning te kijken naar de persconferentie en was dan ook opgelucht dat we als vereniging binnen de gesteld regels toch de trainingen konden laten doorgaan. Ik vind het echter wel jammer dat we met het sluiten van de kantine en kleedkamers geen fysieke mogelijkheid hebben om elkaar te ontmoeten en te horen en zien wat er binnen de vereniging speelt. In deze tijd waarin iedereen gewend is geraakt met digitaal vergaderen heb ik daarom gekozen om een korte vlog op te nemen als vervanging van deze kolom! Deze vind je op hier! Een gezicht achter een naam.

Met sportieve groet,

Joep Aalders.

Contributiekorting

Onze gymnastiekvereniging is trots op haar leden die ook in deze tijd de vereniging hebben geholpen door contributie te blijven betalen. Door goede gesprekken met andere partijen, zoals de Stichting, en een proactieve aanpak op de kosten geeft de vereniging namens het bestuur 33% van de contributie terug door dit te verrekenen op de factuur van het 4de kwartaal. Ook als corona stand blijft houden blijft het bestuur nadenken wat wij terug kunnen geven aan de leden namens de vereniging. Hoewel de financiële situatie aandacht vraagt blijft de vereniging een non-profit organisatie en zal zij nooit meer geld vragen van haar leden dan nodig is, ook niet op langere termijn.


Grote Clubactie

Jouw inzet = goud waard!

Op het moment van schrijven zijn door de leden ongeveer 500 loten verkocht! Een mooie stand, maar het kan altijd nog beter!
De afgelopen jaren zijn er tussen de 1300 en 1500 loten verkocht dus we kunnen nog een mooie eindsprint gaan maken.
Wist je dat als je meer dan 20 loten verkoopt er een beloning is en dat wij vanuit DOS voor diegene met de meest verkochte loten nog een extra bedankje zullen uitreiken?!
Het papieren boekje moet vóór vrijdag 20 november ingeleverd worden en het mooie van dit jaar is; er kan ook digitaal gekocht worden (dat kan nog t/m dinsdag 24 november).

Sponsorkliks: gratis DOS sponseren
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je onze vereniging GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze club. Voor jou een kleine moeite, voor de vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen binnen onze prachtige club!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de vereniging hier direct van!

Klik op de banner op de website van DOS; zie ook hieronder en meer informatie in dit youtube-filmpje!


Vacatures bij Stichting DOS Sporthome     
Gezocht 2 nieuwe bestuursleden voor de Stichting Dos-sporthome (www.dossporthome.nl)

De stichting houdt zich bezig met onderhoud en verhuur van het gebouw aan de Dillenburg 4 te Alphen aan den Rijn. We zoeken iemand die technisch onderlegd is en in staat is kleine reparaties uit te voeren en/of te regelen dat dat gebeurt en daar toezicht op houdt.

Daarnaast zoeken we iemand die de verhuur van de ruimtes in het gebouw kan verzorgen. Dat omvat  aanvragen afhandelen, contracten toesturen, kortom de communicatie met de aanstaande huurder onderhouden. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers.

Inlichtingen bij de voorzitter de heer Bekker: 06-18535457
Sollicitaties via de mail aan post@dossporthome.nl