Nieuw DOS-bestuur

Wie zijn wij?
Wij stellen ons als nieuw DOS-bestuur graag aan u voor!

Beste leden, train(st)ers en docenten,

Op Dinsdag 16 juni 2020 kon gelukkig de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden waarbij met 100% stemmen voor het nieuwe bestuur werd ingeluid. Wij hebben er enorm zin in om ons in te zetten voor deze Vereniging en zien er naar uit jullie te ontmoeten, samen te gaan werken en onze passie voor sport te delen met iedereen!

Met vriendelijke groet, Bestuur Chr. Gymnastiekvereniging DOS Alphen aan den Rijn: Joep, Jonathan, Chantal, Elsbeth en Anna

Joep Aalders (voorzitter, nieuw lid)
Jonathan (penningmeester, blijvend lid)
Chantal Buurman-van ’t Wout (secretaris, nieuw lid)
Elsbeth Siegers (algemeen lid, nieuw lid)
Anna Boers (algemeen lid, nieuw)

Joep

Mijn naam is Joep Aalders en ik ben verheugd dat ik voorzitter van de vereniging DOS mag zijn. Mijn dochter Suus van 8 jaar oud turnt bij de vereniging en toen ik de hulpvraag voor een nieuwe bestuur las wilde ik graag helpen. Ik vind het leuk om als ouder betrokken te zijn bij de vereniging waar Suus vele uren per week doorbrengt. Zelf doe ik al mijn hele 41-jarige leven aan atletiek en ben ik niveau 4 coach met specialisatie horden en sprint. In die zin is een sportvereniging of coaching/training mij niet vreemd. Sport in de algemene zin is mijn passie, op de eerste plaats atletiek en wielrennen, maar ook het voetballen van mijn zonen en het turnen van Suus vind ik machtig mooi om te zien. Daarnaast heb ik ook passie voor de luchtvaart en ben ik leidinggevende bij KLM. Mijn dagelijkse werk in combinatie met mijn liefde voor de sport zal ik gaan gebruiken voor de juiste aansturing van de vereniging. Laagdrempeligheid en transparantie zijn mijn kernwaarden dus spreek me aan en maak een praatje op de vele momenten dat ik in het DOS Sporthome aanwezig ben!

Jonathan

Ik ben Jonathan, in 2019 leerde ik de vereniging kennen door een stap te zetten als bestuurslid. Met een frisse blik, en met affiniteit voor sport en bewegen, denk ik mee in het bestuur en kreeg ik de taak op financieel vlak alles rond te krijgen om goed van start te gaan met het nieuwe bestuur per zomer 2020. Naast deze nevenfunctie ben ik accountant in opleiding en werk ik bij BDO. Mijn hobby is lesgeven zoals dans en parcours en freerunninglessen. Mijn achtergrond sluit zo goed aan op de functie penningmeester en alles wat ik verder leuk vind is te vinden in het aanbod van de gymnastiekvereniging.

Chantal

Hoi, ik ben Chantal Buurman- van ’t Wout en woon in Boskoop met mijn partner Pascal en onze 4 lieve huisdiertjes (cavia’s en grasparkieten). Ik werk bij de Hogeschool Rotterdam voor de Bachelor opleiding Watermanagement als opleidingsondersteuner. Als ‘spin in het web’ heb ik een breed netwerk en houd ik mij bezig met allerlei organisatorische en administratieve taken en het verbeteren van werkprocessen.
Naast liefde voor dieren is turnen mijn grootste passie. Toen ik hoorde dat er een nieuwe secretaris nodig was besloot ik om te helpen. Ik heb er erg veel zin in en ben benieuwd wat we voor jullie kunnen gaan betekenen en samen bereiken en verbeteren de komende jaren!

Elsbeth

Beste lezers,
Er is een nieuw bestuur bij DOS en ik zit daar in als algemeen bestuurslid. Ik zal me even kort voorstellen:
Mijn naam is Elsbeth Siegers. Ik woon in Ter Aar. Ik heb 4 volwassen kinderen en 4 kleindochters waarvan en 2 op turnen zitten.Mijn dochter vertelde me een tijdje geleden dat er nieuwe bestuursleden gezocht werden, en vroeg me of dat niets voor mij was. Na even nagedacht te hebben besloot ik me aan te melden. Ik ben algemeen bestuurslid en overal inzetbaar. Daarnaast ga ik me richten op het zoeken naar nieuwe sponsors en ga ik de communicatie en informatie overnemen van Esther.
Door het drukke leven van tegenwoordig denken de meeste mensen geen tijd te hebben om iets vrijwilligs te doen. Maar als je met veel mensen de schouders eronder zet, en de taken goed verdeeld kost het niet zoveel tijd en blijft DOS bestaan. Daar ga ik me samen met de andere vrijwilligers voor in zetten.

Anna

Hallo allen,
Even voorstellen. Anna de Omy van Samantha.
Vroeger fanatiek geturnd en ja ook nog kampioene geweest in een grijs verleden. Nu heb ik 2 Koningspoedels en een Golden retriever waar ik mee fok en heb een honden oppas aan huis.

Mijn dochter Esther (moeder van turnster Samantha) hoorde dat er een nieuw bestuur moest komen en heeft mij hiervoor opgegeven. In eerste instantie wist ik niet precies wat het was, maar het is erg leuk dus ik roep jullie op om je ook aan te melden. Alle hulp kunnen we gebruiken!

Zie jullie snel. Lieve groet. Anna