Spetterende december dansvoorstellingen

In aanloop van de kerstdagen en het nieuwe jaar heeft de dansafdeling op zaterdag 17 december weer de jaarlijkse decembervoorstellingen gegeven. Ook dit keer waren ze weer geweldig.

Volle zaal

Alle dansers hadden een of meerdere dansen ingestudeerd om te laten zien waar ze sinds de zomervakantie aan gewerkt hebben. Er waren weer twee voorstellingen, de eerste aan het eind van de middag voor de jongere groepen en de tweede in de avond voor de oudere groepen. 
De vele toeschouwers pasten bijna niet in de zaal; vooral de eerste voorstelling was goed bezocht en de dansers konden dan ook rekenen op enthousiaste reacties van het publiek.

Onze dansers waren weer echte toppers! Hoewel er achter de schermen best wel een paar een beetje zenuwachtig waren, was dit niet te merken tijdens het dansen en waren het twee zeer geslaagde voorstellingen.

Foto’s en video

Op facebook zijn inmiddels de foto’s en een kleine compilatie te zien van beide voorstellingen. Binnenkort komen hier ook de filmpjes van alle dansen op te staan zodat deze nog eens bekeken kunnen worden.

In het nieuwe jaar gaan de dansers weer fris beginnen aan hele nieuwe dansen.

Op naar de danshappening in juli 2017 in het Parktheater!
Zorg dat je erbij bent!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren