Uitnodiging C-Selectie zondag 12 mei 2019

NIEUWE TALENTEN GEZOCHT

TURNEN DAMES en TURNEN HEREN

zondag 12 mei 2019

 

Hierbij willen wij geïnteresseerde meisjes en jongens oproepen voor de selectietest op zondag 12 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur in het DOS Sporthome.

Door een wat ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn wij helaas niet in staat geweest de uitnodiging op de lessen uit te delen. Wij zullen ons uiterste best doen om de leden op een andere manier de leden tijdig op de hoogte brengen. Uiteraard mag deze oproep gedeeld worden aan mogelijk geïnteresseerden. Om mee te doen aan de test is het niet noodzakelijk om lid te zijn van onze vereniging.

Wie weet tot ziens

 

NIEUWE TALENTEN GEZOCHT
TURNEN DAMES en TURNEN HEREN

DOS ALPHEN A/D RIJN
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Altijd al meer en moeilijker willen turnen?
Kom dan naar de openbare selectietest in
het DOS Sporthome op zondag
12 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur.

Wie zijn wij?
De selectieturn(st)ers van gymnastiekvereniging DOS Alphen a/d Rijn komen uit in de Eredivisie t/m de 3 e Divisie van de KNGU. Naast een groot aantal Regio- en Districtskampioenen, hebben wij ook meerdere Nederlands Kampioenen opgeleid. Afhankelijk van leeftijd en niveau trainen onze turn(st)ers 2 tot 4 keer per week met een maximum van 12,5 uur per week.

Wie zoeken wij?
Wij zijn in het bijzonder op zoek naar meisjes en jongens geboren in 2011, 2012 en 2013, maar ook meisjes en jongens geboren in 2010 of eerder zijn welkom op de test. Om deel te kunnen nemen aan deze gratis test is het niet noodzakelijk om lid te zijn van DOS. Tevens is het huidige niveau niet het belangrijkste; er wordt met name getest op potentie. Bij de al iets oudere meisjes en jongens wordt er wel meer gekeken naar de eigen turnvaardigheid. Wel is het gewenst om de turn(st)ers vooraf aan te melden via onderstaand.

Wat bieden wij?
Mocht een meisje of jongen de test gehaald hebben, dan bieden wij een langere proefperiode aan tot aan de zomervakantie. Naast de verplichte recreatieles gaan de meisjes op maandag van 16.00 tot 18.00 uur trainen met de C-selectie en de jongens op zaterdag van 10.30 tot 13.00 uur met de herenselectie. Op deze selectietrainingen wordt op speelse wijze aandacht besteed aan o.a. coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Verder wordt begonnen met het aanleren van diverse turnelementen in zoveel mogelijk verschillende trainingssituaties. Ook wordt er kennis gemaakt met choreografie bij turnen dames.

Voor vragen en aanmeldingen

Neem dan contact met ons op via dos-alphen@ziggo.nl.